Hogyan Enyhíti az Allergia, Allergiás Lakkcipő

Vannak sok különböző típusú allergia, emberek milliói szerte a világon szenvednek a bosszantó, nyomorult tünetek minden nap. S bár minden öt felnőttek szerte az Egyesült Államokban szenved a tüneteket, az orrjáratok allergia, a kérdés továbbra is meglepően alatt diagnosztizált, undertreated.

Néhány allergiás tünetek válhat olyan súlyos, hogy ők valójában, mert allergiás lakkcipő, hogy alatt jelennek meg a szem körül. Allergiás lakkcipő, mert a területeken a szem alatt duzzadni, majd elszíneződik, mint abban az esetben, fekete szem, vagy a monoklit.

Allergiás lakkcipő lehet, hogy egy személy úgy tűnik, mint ha csak a töltött egy-két kört a boksz a ringben Mike Tyson. Az elszíneződés, duzzanat eredménye az allergiás tüneteket okoz a torlódás a kis erek található, alatta a bőr ezeken a területeken. Orr-nátha, ami az orrjáratok allergia, már ismert, hogy készítsen egy kombináció a kérdés, hogy tartalmazhat lakkcipő, duzzanat a torkát, könnyezés, fejfájás, szájjal lélegzik.

Egy rövid lista a különböző típusú allergia magában foglalja, de nem korlátozódik a következőkre:

Egy rövid lista a különböző típusú allergia magában foglalja, de nem korlátozódik a következőkre:

 • Az élelmiszer-allergia
 • Szezonális allergia
 • Az orrjáratok allergia
 • Háziállat-allergia
 • Növény-allergia
 • Gyógyszer-allergia
 • Orrmelléküreg-gyulladás
 • Szénanátha
 • Csalánkiütés
 • Több

Hogyan enyhíti az allergia:

Azt találjuk, hogy vannak különböző módszerek, amikor a tanulás, hogyan kell enyhíti az allergia; azonban a legjobb, ha el lehet különíteni az oka az allergiás tüneteket, így lehet jobban meghatározni, hogy melyik kezelés a legjobb az adott esetben.

Ha az allergia súlyos, illetve megakadályozza, hogy elvégzi a mindennapi feladatok, talán a legjobb, hogy látogasson el egy allergén szakember; végre egy sorozat, véres karcolás teszt, ami segít beazonosítani az oka. Az orvos vagy szakember, akkor lehet, hogy több alkalmas over-the-counter gyógyszer ajánlások, beadni egy injekciót, hogy a tünetek enyhítésére, valamint az ajánlat más formái, kezelés, tanácsadás.

Egy rövid lista a különböző típusú allergia magában foglalja, de nem korlátozódik a következőkre:

Egy specialista is lehet adminisztrálni deszenzibilizáló kezelést, ami segíthet megelőzni, vagy minimalizálja a jövőben allergiás reakciók. Sub nyelvi csepp elhelyezett, közvetlenül alatta a nyelv is lehet használni, hogy érzéketlenné, vagy egy megfelelő alternatíva azok számára, akik nem szeretnék, hogy látogasson el egy szakember, vagy egy orvos rendszeresen. Ha a havi látogatás egy orvos nem probléma, azt is úgy, hogy egy havi EPD, vagy Enzim Potentiated Deszenzitizáció.

Magánszemélyek kell mindig figyelembe kell venni a sok tényező részt, amikor allergiás tünetek. A jelenlét súlyossága különböző allergia oka lehet, bármi is befolyásolta az otthoni környezet, földrajzi elhelyezkedés, pollen számít, pollen források, sokkal több. Annak megértése, hogy hogyan befolyásolják ezek a tényezők a konkrét allergia segít meghatározni, hogy mely lépések kezelésében őket.

Alábbi lista a tippeket, javaslatokat, hogyan enyhíti az allergia a leggyakoribb típusok:

 1. Az első dolog, amit meg kell tenni, hogy enyhíti az allergia az, hogy tiszta por az egész haza. Vákuum, a szőnyegek, függönyök segítségével egy porszívóval felszerelt HEPA Szűrő.
 2. Szolgáltatás, illetve cserélje ki a szűrőket a haza azonnal, de továbbra is minden 30 nap. Ez magában foglalja a fűtés, légkondi, valamint a kemence.
 3. Tartsa a allergének kívül bezárásával a windows, illetve más bejáratok, hogy a haza. Fordult a hálózati egységet is segít kering a levegőben, majd szűrjük ki a felesleges pollen.
 4. Állapítsa meg, hogy az antihisztaminok vagy dekongesztánsok jobb, hogy enyhíti az allergia tüneteit. Dekongesztánsok kellene hozni közvetlen a tünetek enyhítésére a szerződő a kis erek alatt található bőr a szeme alatt, a membránok az orrát. Másrészt, Antihisztaminok célja, hogy megakadályozza a káros hatásokat, hogy a hisztamin, mert az első helyen.
 5. A duzzadt, vizenyős szemek, próbálja meg egy hideg nyomja meg a vagy a szem krém, amely a koffein; Hideg, koffein, mind a munka, hogy csökkentse a duzzanatot.
 6. Próbáljon meg egy receptet, orrspray, mint Nasonex vagy Flonase. Ezek a csökkentse a duzzanatot a orrjárat, enyhülést az irritáló allergiás tünetek. Sok orvos fogja felírni antihisztamin orrspray, amikor orális antihisztaminok hatékonyak. Kezeli a problémát, közvetlenül a forrás lehet egy sokkal jobb a hatása, mint az antihisztaminok szájon át.
 7. Használata egy teljesen természetes sós vízzel öblítsük le, hogy törölje ki irritáló, mint a pollen az orrát.Alábbi lista a tippeket, javaslatokat, hogyan enyhíti az allergia a leggyakoribb típusok:
 8. Használja a visszavezetés a szolgáltatás a jármű, ha a vezetés helyett megnyitása a windows. Ez csökkenti a mennyiségű pollen, illetve más irritáló anyagok bejutását a járművet.
 9. Próbáld immunterápia technikák. Ez működik, fokozatosan megjelent expozíció leggyakoribb allergének, hogy nehéz, hogy maradjon távol, mint a pollen. A cél az, hogy a vonat az immunrendszert, hogy figyelmen kívül hagyja, nem reagál, hogy ezek az allergének. Immunterápia csak akkor kell használni, ha más formái, a kezelés nem hatékony.
 10. Próbáld természetes jogorvoslatokról. Természetes antihisztamin segíthet csökkenteni torlódások, míg antimikrobiális gyógynövények, mint például a grapefruit-mag kivonat, arany gyökér, csalán, tedd segít megelőzni a sinus allergia, orr-fertőzések is.

Miután megtudta, hogy enyhíti az allergia továbbra is problémát okozhat, önnek kell mindig komolyan venni őket meglátogatni a személyes orvos, vagy egy allergén szakember a lehető leghamarabb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *